Inspiratiesessie: It's all about digital PR

3 november 

Het PR- en communicatievakgebied is door de digitale ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. We worden steeds meer geconfronteerd met een verbreding en herdefiniëring van ons vak. Één ding is duidelijk: het PR-vak ontwikkelt zó snel dat er voor jou als PR- en communicatieprofessional veel nieuwe kansen optimaal benut kunnen worden!

In samenwerking met vakpartners hebben wij een inspiratiesessie samengesteld. Hierbij gaan we in op de onderwerpen brandjournalism, content management en influencermarketing en het raakvlak daarvan met het PR vak. Daarbij is er veel ruimte voor discussie: moeten PR- en communicatieprofessionals van alles 'iets' weten of moeten er keuzes worden gemaakt?

Sprekers

Marcel Olislagers - PRDESQ   

Marcel Olislagers, founder van PRDESQ zal een overview geven van de belangrijkste ontwikkelingen die het PR vak hebben geraakt de afgelopen jaren. Hoe kan je digitale PR optimaal organiseren vanuit één digitale werkomgeving? 


Arnold Vonk & Joep van Zijl - De Nieuwsmakers   

Arnold Vonk en Joep van Zijl van De Nieuwsmakers belichten het belang van brandjournalism voor PR bureaus. Hoe kun je effectief communiceren vanuit een journalistieke invalshoek? 

Rob van Loenen - Visma  

Rob van Loenen is marketingmanager bij Visma en verteld met concrete ervaringsverhalen het belang van content management in relatie tot Public Relations. Hoe verkrijg je een positie als thought leader in de markt? En hoe manage je dit intensieve content proces?

Terugblik vorig PRDESQ event